Vijesti o zdravlju

24 putnika Goa-Mumbai Tejas Express obolijevaju se nakon konzumacije hrane

Pin
+1
Send
Share
Send

Uzorci hrane uzeti su za istraživanje. Posluženo je ukupno 230 doručka (117 vegetarijanca + 113 vegetarijanaca).

Najmanje 24 putnika iz Goa-Mumbai Tejas Expressa u nedjelju se razboljelo nakon konzumiranja hrane koju je služio vlasnik automobila na ostakljenju i primljen u bolnicu, rekli su dužnosnici. IRCTC je pokrenuo istragu. Službenik središnjeg željeznice, koji nije želio biti imenovan, rekao je IANS-u: "Putnici su se žalili na nelagodu i mučninu oko 12.10. nakon doručka poslužujući njima. "Vlak je bio zaustavljen na kolodvoru Chiplun oko 3.15. a putnici koji su se žalili bili su deboarded. "Chiplun se nalazi u okrugu Ratnagiri, gotovo 260 km od Mumbaija.

Vlak je bio na putu od Goa's Karmali do Mumbai's Chattrapati Shivaji Terminus. Nekoliko zbunjenosti prevladavalo je nakon Konkan Railway Corporation željeznice stavio broj bolesnih putnika na 26, a IRCTC je rekao da je 24. "Danas (nedjelja), 26 putnika putuju u 22120 Karmali - CSTM Tejas Exp patio od trovanja hranom. Svih 26 putnika primljeno je u bolnicu Life Care. Svi putnici nisu u opasnosti. KRCL pruža sve potrebne pomoć @RailMinIndia ", rekao je KRCL u tweetu." Ugostiteljstvo Tejas Expressa upravlja Indijska željeznička ugostiteljska i turistička korporacija (IRCTC). "Zrakoplovi Konkanske željeznice dogovorili su prve pomoći i hitne pomoći za putnike. Putnici su odvedeni u vladu i privatne bolnice ", kazao je dužnosnik. Pročitajte: Home lijekova za trovanje hranom

IRCTC, u nizu tweetova, rekao je: "Uzorci hrane uzeti su za istragu. Ukupno je servirano 230 doručka (117 vegetarijanska + 113 vegetarijanca). "" Ravnatelj Catering usluge nastavlja se u Mumbaiju kako bi slijedio stvar. Slijedite akciju i praćenje se provodi kako bi se osigurala odgovarajuća pomoć ". Evo simptoma trovanja hranom.

Predsjednik IRCTC-a i direktor M.P. Mall je rekao IANS-u: "Hrana je isporučena iz Madgaon (Goa) baze kuhinje pod našim nadzorom i ništa abnormalno je izvijestio. Ali sve se istražuje. "

Također je rekao da je IRCTC prikupio sirovinu iz kuhinje.

Mall je rekao da su putnicima osigurani doručak uz Knorrovu juhu.

"Istražujemo cijelu stvar", rekao je, dodavši da je razgovarao s putnicima koji su primljeni u bolnice. "Putnici koji su primljeni u bolnicu su izvan opasnosti", dodao je dužnosnik IRCTC-a. Prva velika brzina Tejas Express usluge u zemlji, koja se bavi Wi-Fi mrežom, LCD zaslonom i automatskim vratima, označena je 22. svibnja.

Izvor slike: Shutterstock

Pin
+1
Send
Share
Send