Vijesti o zdravlju

2018: 10 rezolucija svaki par u vezi trebao bi ovu novu godinu

Pin
+1
Send
Share
Send

Izrada nekoliko rezolucija ove godine koja može pomoći da vaš odnos procvjeta i donese više zadovoljstva.

Nova godina je ovdje, i bez obzira na to kako se "klikne" da pronađemo rezolucije ... pokušajte ih pratiti, a zatim propasti, s vremena na vrijeme ... rezolucije su stvarno cool i rade većinu vremena. Većina ljudi odlučuje napraviti rezolucije oko svojih ciljeva gubitka težine, ali možda biste htjeli pokušati nešto drugačije ovaj put. Napravite nekoliko rezolucija ove godine koje mogu pomoći da vaš odnos procvjeta i donese više zadovoljstva. Svi znamo da dobar odnos može donijeti sklad i mir koji naše srce treba, ali to zahtijeva predanost i trud. Nekoliko promjena ovdje i tamo i učinite vaš odnos glatko i nema bolje vrijeme nego nove godine da to učinite pod izgovorom rezolucija. Evo nekoliko rezolucija odnosa koje možete napraviti ove godine.

1. Ne uključujte treću osobu u svoje neslaganje ili borbu: pokušajte pribjeći se dobrom u jednoj komunikaciji, a ne uključiti nekoga tko će samo razumjeti pola problema. Nemojte čak ni uključiti roditelje ako ste u braku.

2. Pokušavate ne biti glasni tijekom borbi: Biti glasan i koristiti cuss riječi samo pogoršava situaciju. Iznijeti svoju točku, ali na pravi način, to nije previše neugodno dramatično i prljavo.

3. Imati malo "mi" vrijeme svaki u jednom tjednu: Ne govorim o odlasku u restoran ili pubove, itd. Samo sjesti, opustiti, zadržati svoje telefone i druge gadgete na stranu i razgovarati. Imajte ugodan razgovor i razgovarajte jedni o drugima o svojim životima.

4. Stvaranje vremena za nešto što vas dvoje možete zajedno provesti jednom tjedno ili tako: nešto što nije vezano uz vas ili nešto što uvijek radite. Idite naprijed i pridružite se nekim razredima ili radite za uzrok zajedno, kao što je posjetiti sirotište itd. Vrlo oživljava i pomlađuje.

5. Razgovarajte o stvarnim pitanjima: govorim o ciljevima ... težnjama ... novcem i sl. Sve što ste do sada izbjegavali. Bilo je to neki posao na čekanju, izlazak iz zone udobnosti ili bilo što što vam je važno. Nemojte je više izbjegavati.

6. Zajednički zdravi: plan o pridruživanju teretani ili redovitom vježbanju. Jedi zdravo.

7. Najmanje jedno putovanje u godini: Približite se prirodi i jedni drugima. Idite barem za jedan dobar izlet u godini kako biste se vratili.

8. Razmijenite živote svakog pojedinca neko vrijeme: Pouzdajte se da ćete imati puno koristi od toga. Samo se posvetite jednom danu kako biste saznali što vaš partner voli raditi ili raditi. Bit će zabavno i znat ćete se više.

Slika: Shutterstock

Gledaj video: Biblical Series I: Introduction to the Idea of God

Pin
+1
Send
Share
Send