Sposobnost

10 stvari koje biste trebali znati prije zapošljavanja osobnog trenera

Pin
+1
Send
Share
Send

Razmišljate o iznajmljivanju osobnog trenera? Kako odabrati savršen?

Unajmljivanje osobnog trenera može biti skupo prijedlog. Većina trenera jednostavno su stručnjaci za fotelje koji svoje informacije dobivaju čitajući časopise i članke o popularnim web stranicama bodybuildinga. U biti, ono što vam kažu možete naći besplatno na internetu ako pogledate na pravim mjestima. Akash Sehrawat, osnivač i kreator na Fabulousbody.com, autor i vlasnik Jovenus Fitness, preporučuje sljedeće za svakoga tko želi zaposliti osobnog trenera:

  • Uvijek vjerujte svojim instinktima. Trener A možda neće imati veliku fizičku strukturu kao trener B, ali ako vam crijevo govori da je bolji od B za vas, vjerojatno je to. Pročitajte: Zašto vam je potreban osobni trener?
  • Imajući veliku tjelesnu osobu ne znači vrhunsko znanje. Samo zato što trener ima ripped tijelu ne znači da zna manipulirati važnim varijablama treninga i dizajniranju vježbi prema vašim potrebama, sposobnostima i ciljevima. Rekavši to, ako trener ima veći trbuh od tebe, mislim da je bolje nastaviti dalje.
  • Uzmite nekoliko probnih sesija prije nego što počnete ništa. Recimo da ste slijedili svoje instinkte i izabrali Trainer A. Ne plaćate još. Uzmite nekoliko pokusnih sesija za testiranje vode. Postavljati pitanja. Na taj ćete način dobiti više jasnoće.
  • Bilo koja komercijalna teretana zapošljava dobre prodajne ljude koji su dobri u uvjeravanju da plaćate. Nemojte donositi osipne odluke i nikad se nikad ne prijaviti za više od 3 mjeseca dok niste sigurni u stvari. Pročitajte: 10 savjeta stručnjaka za prve satove u teretani.
  • Pitajte za reference. Riječ usta još uvijek je najbolji način za pronalaženje osobnog trenera. Pitaj okolo. Odvojite vrijeme za pozivanje prethodnih klijenata trenera, naučit ćete mnogo o treneru kojeg planirate zaposliti. Pročitajte: Savjeti za početak rada u teretani bez trenera.
  • Prijavite se za grupnu sesiju: ​​Ako ste novi u teretani i ne znate što činiti, jednostavno se prijavite za svoje grupne sesije. Na taj način ćete se družiti s prijateljima, imat ćete ideju o tome što treba učiniti. Možda ćete nakon tjedan dana shvatiti da čak i ne trebate osobnog trenera jer razni skupovi grupnih grupa imaju veliku priliku za vas.
  • Partneri: Većina osobnih trenera nudi trening paru / grupi. Uvjerite prijatelja, suradnika ili čak vašeg supružnika da radi s vama. To će dodati više odgovornosti i zabavni element na vaše osobne treninge i očito će smanjiti troškove.
  • Specijalnost: Što se trener specijalizira u pre-natal / post natal yoga? Gubitak masnoće, izgradnja mišića, viši klijenti, funkcionalna obuka itd. To će značiti da znate što trenirate!
  • Potvrde: One su nužno. NASM, ACSM, ACE su neke od najboljih.
  • Ne tako uvjeren trener će koristiti velike znanstvene riječi da vas impresionira. On jednostavno krije svoje nesigurnosti. Dok će sigurni trener objasniti bilo koje vaše nedoumice ili pitanja na lako razumljiv način. Evo 7 tajni od teretane trenera da izgube trbuh masnoće.

Gledaj video: Part 1 - Persuasion Audiobook by Jane Austen (Chs 01-10)

Pin
+1
Send
Share
Send